Sidebar

Pradžia: 2024-03-02 13:00
Pabaiga: 2024-03-02 14:30

freskos 1 2Vilniaus universiteto centrinių rūmų interjeras turtingas monumentaliosios dailės kūriniais, kuriuos išvysti ekskursijoje kviečia Vilniaus universiteto muziejus. Dažniausiai užrakintos Litteros knygyno, rektoriaus aulos ir buvusios universiteto kavinės, žinomos „Morgo“ pavadinimu, durys atsivers lankytojams kovo mėnesį. Meno ir architektūros sintezės fone bus paminėtos žinomų menininkų Antano Kmieliausko, Petro Repšio, Rimtauto Gibavičiaus ir kitų pavardės, žvilgsniu glostant freskas, mozaikas ir vitražus.

Vietų skaičius ribotas!

REGISTRACIJA.

Datos:

  • Kovo 2 d. 13:00
  • Kovo 9 d. 13:00

Trukmė: iki 1,5 val.

Susitikimo vieta: Universiteto g. 7, Vilnius (VU lankytojų centre esančiame prie pagrindinių vartų į Filologijos fakultetą).

Ekskursijos kaina:

  • Suaugusiajam - 8 Eur
  • Senjorams - 4 Eur
  • Moksleiviams ir studentams - 2 Eur

Ekskursija nemokama vaikams iki 7 metų, VU bendruomenės nariams ir VU studentams!

Kadangi VU ansamblyje galimi ir kiti renginiai, muziejus pasilieka galimybę šiek tiek koreguoti maršrutą, atsižvelgiant į pasikeitusias aplinkybes. Ekskursijos dalyviai bus apie tai informuojami.

Dėl išsamesnės informacijos galite kreiptis:

Naujienos

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku