Sidebar

Pradžia: 2024-03-11 13:00
Pabaiga: 2024-03-11 14:30

k11 ekskursija 1

Kviečiame Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną švęsti Vilniaus universitete! Kovo 11 d. turėsite galimybę susipažinti  su vienu iš seniausių Vidurio ir Rytų Europos Universitetu.

Lankytojai supažindinami su pagrindiniais Universiteto istoriniais įvykiais, asmenybėmis ir svarbiausiomis ansamblio vietomis. Ekskursijos metu aplankomi šie Universiteto kiemai: Bibliotekos, Sarbievijaus, Simono Daukanto, Didysis ir Observatorijos. Taip pat paaiškinama Rimanto Gibavičiaus ir Petro Repšio freskų, esančių Filologijos fakultete reikšmė.

REGISTRACIJA.

Data:

Kovo 11 d. 13:00

Trukmė: 1,5 val.

Susitikimo vieta: Universiteto g. 7, Vilnius (VU lankytojų centre esančiame prie pagrindinių vartų į Filologijos fakultetą).

Ekskursijos kaina:

  • Suaugusiems - 8 Eur
  • Senjorams - 4 Eur
  • Moksleiviams ir studentams - 2 Eur

Kadangi VU ansamblyje galimi ir kiti renginiai, muziejus pasilieka galimybę šiek tiek koreguoti maršrutą, atsižvelgiant į pasikeitusias aplinkybes.

Ekskursija vyks lauke! 

Dėl išsamesnės informacijos galite kreiptis:  

Naujienos

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku