Sidebar

401755860 845512057577382 8682082211439986850 n
 
Vilniaus universiteto muziejaus siūlo įvairias ir smagias EDUKACIJAS moksleisviams, jų tėveliams ir visiems smalsiems, norientiems pažinti Vilniaus universitetą!
 
Muziejus siūlomos edukacijos skatina pažinti istoriją, leistis į savęs supratimo kelionę, atrasti naujų idėjų, plėsti kūrybiškumą ir sužinoti dar nežinomus dalykus. Šiuo metu kviečiame registruotis ir apsilankyti šiose edukacijose:
 
Edukacijoje "Mus jungia bičiulystė" 7 - 10 klasių moksleiviai pažins XIX a. daugiakultūriškumą, susipažins su Filomatų draugijos veikla, diskutuos pristatyta tema bei lavins vaizduotę kūrybinės užduoties metu.
 
Edukacijoje (1 - 4 kl., 5 - 6 kl.) "Mėnulio žemėlapis" kalbėsime apie mėnulio reikšmę kultūroje, pastebėję, kad mėnulis pilnas nelygumų ir šešėlių, bandysime susikurti savo mėnulio žemėlapį, pažintį jo paviršių, sužinoti kaip susidaro krateriai ir ar gali mėnulyje būti jūros?
 
Edukacijoje (1 - 4 kl., 5 - 6 kl.) "Dangaus tyrinėtojai - astronomai" susipažinsime su astronomo profesija praeityje ir dabartyje, kokių žinių ir asmeninių savybių reikia norint tapti astronomu, patyrinėti kaip ir kokiais instrumentais dangų tyrinėjo astronomai prieš 100 metų ir mūsų laikais bei pabandysime įsivaizduoti, kaip šis darbas atrodys ateityje!
 
Edukaciniame žaidime „Dingusio skeptro beieškant“ dalyviai įsilies į Filomatų veiklą ir leisis į nuotykį ieškant skeptro. Pabėgimo kambario elementais paremtoje edukacijoje suburiama nedidelė filomatų grupė, kuri turi leistis į paslaptį serginčius Vilniaus universiteto požemius ir sugrąžinti skeptrą į teisėtą jo vietą. Norint pasiekti šį tikslą žaidimo metu filomatams teks įveikti daugybę užduočių.
 
Edukacijų aprašymus, sąlygas ir registracijas rasite čia.

Naujienos

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku