Sidebar

Pradžia: 2023-10-12 16:00
Pabaiga: 2023-10-12 17:00
rūsiai
Vilniaus universiteto architektūrinis ansamblis formavosi nuo XV iki XIX amžiaus. Čia iškilę pastatai yra tapę vienu iš svarbiausių Vilniaus miesto simbolių. Nors dažnas miestietis praeina ir mato šį kompleksą, o gal užeina ir apsižvalgyti viduje, retam pasitaiko galimybė pamatyti tai, kas yra po žeme!
 
Šios ekskursijos metu turėsite galimybę apsilankyti Šv. Jonų bažnyčios kriptoje, Varpinės bei keliuose centrinių universiteto rūmų rūsiuose ir kiek paėjus - Adomo Mickevičiaus muziejaus rūsyje.
 
Vietų skaičius ribotas!
 
Datos:
Spalio 12 d. 16 val.
Spalio 19 d. 16 val.
Spalio 21 d. 11 val.
 
Trukmė: 1 val.
 
Susitikimo vieta: Universiteto g. 7, Vilnius (VU lankytojų centre esančiame prie pagrindinių vartų į Filologijos fakultetą).
 
Ekskursijos kaina (vienam asmeniui):
Suaugusiems - 8 Eur
Senjorams - 4 Eur
Moksleiviams ir studentams - 2 Eur
 
 
Dėmesio! Bijantiems tamsos, siaurų bei uždarų erdvių ir alergiškų dulkėms asmenims rekomenduojame pasirinkti kitas Vilniaus universiteto muziejaus siūlomas veiklas.
 
Kadangi VU ansamblyje galimi ir kiti renginiai, muziejus pasilieka galimybę šiek tiek koreguoti maršrutą, atsižvelgiant į pasikeitusias aplinkybes. Ekskursijos dalyviai bus apie tai informuojami.
 
Dėl išsamesnės informacijos galite kreiptis:

Naujienos

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku