Sidebar

Pradžia: 2024-05-18 16:00
Pabaiga: 2024-05-18 18:45

muziejų naktis 2024 1

Šiais metais Europos muziejų naktis yra minima gegužės 18 d. Tad išskirtinai tik šią dieną Vilniaus universiteto muziejus dovanoja nemokamas ekskursijas ir pakilimą į Šv. Jonų bažnyčios varpinę.

Ekskursijos metu sužinosite trumpą Vilniaus universiteto įkūrimo istoriją, susipažinsite su iškiliausiomis asmenybėmis bei išvysite Varpinėje saugomas muziejines vertybes susijusias su Vilniaus universitetu. O ekskursijos pabaigoje turėsite galimybę pakilti į Varpinės apžvalgos aikštelę ir pasigrožėti vakarėjančio Vilniaus panorama.

REGISTRACIJA.

Vietų skaičius ribotas, todėl visi patekę į ekskursiją gaus patvirtinimo laiškus. Į ekskursijas bus priimami tik užsiregistravę ir gavę patvirtinimą dalyviai!

Data: Gegužės 18 d.

Ekskursijų laikai: 16:00; 16:45; 17:30; 18:15

Ekskursijos trukmė: iki 30 min.

Susitikimo vieta: Šv. Jono g. 12, Vilnius (prie Varpinės kasos)

Renginio metu bus fotografuojama ir filmuojama. Nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti naudojami renginio viešinimui socialiniuose tinkluose, internetinėse svetainėse, spaudoje ir kt.

Dėl išsamesnės informacijos galite kreiptis: 

Naujienos

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku